R

Jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig.. 
 
 


Tack pappa!!


Busterträning 28 sep

Busterträning 28 sep! Ikväll har jag hoppat för Buster, gick riktigt bra! Lydig som ett lamm och gjorde precis allt jag ville han skulle göra, vad mer kan man säga han är verkligen det bästa jag vet.. och såklart kom det tårar när jag äntligen hade kommit mig till stallet igen.. det är så svår känsla att beskriva jag bara älskar honom.. Ja ni har hört det förut.. han är bäst min Robin Hood! 
 


världens bästa lillen..

Har varit iväg över bron idag igen! Den hemska bron får en nästan att vilja dö frivilligt.. vilka idioter som kör där över, tar ingen hänsyn överhuvudtaget.. Visst visst idag var det bara mitt liv som stod på spel men i förrgår var det Robins också.. Inget vett bakom skallbenet! Ja iallafall.. det jag skulle komma fram till var att jag har varit och ridit Charlottas häst idag, till en början väldigt spänd då det var mycket att titta på men på slutet, vilken finis!! Och oj vad roligt det är att rida stora, Robin är lillen nu helt plötsligt, världens bästa lillen! Nu ska jag snart börja dra mig till stallet, dags för Busterträning! Jag är taggad :) 
 
  


mycket som snurrar i min skalle just nu..

Händer saker hela tiden! Som jag har berättat så har Robin nu blivit provriden, allt känns så konstigt men ändå så bra, familjen verkar seriösa och jag är inte alls orolig att Robin inte kommer trivas! Jag har ju även kollat runt lite på hästar nu i flera veckor och nu hittade jag en som jag faktiskt skrev på.. Hade fått svar imorse! Spännande va? :) Får se vart det leder helt enkelt! 
 
Såhär har iallafall dom senaste dagarna sätt ut!

Lördag: Km:et för ponny, gick bra även fast han var lite tokig!
Söndag: Red över bron för första gången på länge, läskigt! Linn red Robin och jag red Kalle, såg och kändes bra!
Måndag: Var ute en sväng runt stora nyby, gjorde mycket halter och avsaktningar.
Tisdag (idag): Blir det träning för Buster, känner mig laddad och hoppas på att Robin också är det! 
 
 


KM LB 0-0

Här kommer KMets LB, 2:a plats blev det :) Däremot kommer ni se en häst som är helt tokig och inte riktigt vill göra som jag vill, vad jag menar är då att det inte är den snyggaste ritten.. men huvudsaken han tyckte det var roligt! :)
 
 
 


 
 


Ingen dressyr med Robin idag

Hejåhååå fullt upp! Ingen dressyr med Robin idag, han fick vara mitt fordon fram och tillbaka mellan ridhus och stallet och tvärt om istället. Gick bra det också pigg och glad som jag vill att han ska vara! :) Har nästan ställt in mig på att hoppa KMet imorgon, jag vill ju trots allt hinna med så mycket som möjligt innan det är slut på vår tid! Planerna för helgen är enorma.. ikväll blir det lugnt för min del Robin har redan gått sitt lilla pass idag och imorgon ser det ut att bli tävling sen utgång på kvällen om jag orkar, på söndag kanske det blir ett äventyr över älven mer säger jag inte. Nu ska jag fortsätta plugga lite.. det är fredag egentligen förstår jag inte varför jag sitter med skolböckerna.. jo juste det regnar finns inget annat att göra!  
 
 


Robin fick leka morfar idag..

Liljaridning, hoppning idag. Robin fick leka morfar idag till alla små ridskoleponnyer när vi skulle hoppa vattenmattan, 4 av fem kom över till slut, en flög och andra nästan men Robin den coola killen bara tog det som en barnlek, det är det jag älskar med Robin! Han gör aldrig något stort av saker han bara fixar det på sitt sätt, Ja vad säger man.. jag älskar min ponny!  

Imorgon är det dressyr som står på schemat, däremot vet jag inte om jag ska rida Robin eller om jag ska rida en av ridskolehästarna ännu, har inte bestämt mig riktigt än.. ska nämligen vara med i KMet på lördag och det känns nästan lite dumt att rida på bana 3 gånger i rad.. Men har inte heller bestämt mig riktigt om det blir någon tävling. Ja jag verkar inte veta mycket just nu.. men imorgon har jag bestämt mig så då får vi se! Nu ska jag springa ner och släcka alla lampor och sedan krypa ner i sängen, klockan ringer tidigt imorgon! Godnatt!
 
 


Det finaste jag vet..


2006, 2010 video

 
2006
 

 
 
 2010


V.37, V.38

V. 37
Fredag: Liljaridningen, dressyr! Gick bra, fick Robin att bära sig själv, jag är annars gärna och plockar i honom med vänsterhanden men Linda hjälpte mig tills det gick bättre, men hon fick vara det och tjata på mig. Kämpade vidare med att ändra min handställning och rygg, svårt det där när man är van att rida på ett sett sen ska man lyckas ändra på det.. 
  
Lördag: Robin blev provriden, är riktigt nöjd med det jag såg! Jag gillar dottern och jag gillar mamman.. men fortfarande är det jobbigt, men det hör väl till..

Söndag: Vilodag! Gått 3 gånger på banan denna vecka därför fick han vila upp sig lite.

V. 38
Måndag:
Red stora nyby, mest galopp. Fick stressa mig iväg på en ridtur eftersom vi hade VRF möte på hotellet halv 7, allt flöt på bra och försökte tänka så mycket som möjligt på handställning, rygg och att Robin skulle bära sig själv.

Tisdag(idag): Ska jag packa mina grejer och fara och träna för Buster, jag är taggad! :)
 
  


Liljaridning för Linda idag (hoppning)

Liljaridning dag ett hoppning! Hade liljaridning för Linda idag, blev mycket travhopp och bommar! bra markarbetsövning sånt gillar jag! Robin kändes riktigt fin, vart lite eggad på slutet men det visar bara att han fortfarande gillar att hoppa, mycket positivt för en gammgubbe som han! :) Är iallafall nöjd med dagens ridpass och imorgon är det dressyr som gäller, hoppas jag kan få ordning på grejerna och få en lösgjord ponny på slutet av lektionen. Nu måste jag krypa ner i sängen, väckaren ringer 06.00.. fortfarande min vecka att ta ut pållarna, har gått ovanligt bra i veckan faktiskt! :)
 
 


Snart är det slut på allt..

All min kärlek går till R nu. Snart är det slut på allt.. på träningar, tävlingar, dressyrpass, uteritter och mycket mycket mer. Kan knappt fatta det.. men även fast allt känns jobbigt och ledsamt så är jag glad för att vi har haft våran tid... den bästa tiden tillsammans! På 5 år har vi kämpa oss upp från LD till MSV B.. han har varit världens bästa ponny, han är den perfekta läromästaren.. allt jag kan idag är pågrund av honom. Min bästa R! 

Igår var det Busterträning för första gången efter sommaruppehållet, Robin var tokig.. vet inte om han tyckte det var roligt eller om han bara var ovanligt pigg, gick iallafall inte så vidare bra, blev mest spänd själv sen gick det en ond cirkel där båda vart spända men när jag tog om sista volten med bommar och räcket så gick han lugnt och försiktigt utan problem, kändes skönt att få avsluta på det sättet! Som buster sa ''man kan verkligen inte tro att han är en 18åring'' och jag håller med han helt och hållet, tokponny. Idag hade jag tänkt fara ut och rida stora nyby men regnet öser ner.. har ingen lust alls men får nog tvinga ut mig ändå även fast både jag och Robin hatar regn.. ursch fryser redan! 
 
 


Kingslands ridbyxor 700 :-


 
 


250 :- Mountain horse kavaj (storlek 34) Marinblå


 
 


film LB vindeln

Har helt glömt bort att ladda upp filmen. Som ni redan vet var jag och tävlade i Vindeln, reslutaten har ni på dom det äldre inläggen. Pappa filmade LBn och skulle egentligen filma MSV B också men tydligen så gjorde han inte det.. vilket jag var sur över rätt länge och är fortfarande besviken att vi inte fick med rundan.. menmen har iallafall filmen från Lbn där vi tog hem segern så här kommer den! 
 
 


The one and only

Liljaridning today! Hoppdags idag igen med Lilja, han var på plats, han hade kraften och han var bäst som vanligt min lilla Robin! Imorgon blir det dock ingen liljaridning pågrund av att vi 3or ska fara och lyssna på dom olika valen.. snacka om ett förstöra fredag förmiddagen! Men tar ridningen när jag kommer hem istället, blir nog en vända runt stora nyby.

Många tankar snurrar i huvudet.. Endast 2 tävlingar kvar nu om ens det, allt känns så konstigt.. Är det verkligen slutet.. kan inte fatta det! Ursch fy och blä vad det känns tungt.. det här är enda anledningen varför jag vill vara 16 år igen! Har glömt att skriva det men på prisutdelningen i helgen kom den där låten jag älskar att höra på, den som alltid får mig att inse att han verkligen är den bästa.. Tina Turner – The Best (Edit) och gissa om det kom tårar, lilla Rubbe.. Nu blir det sängen iallafall, tack och bock Robin är bäst! 
 
 


 
 

gammgubben måste också få leka..

Kom just in från dagens ridtur! Igår vart det konditionsträning upp till Pengfors och tillbaka, duktig pojke men jobbigt var det och jag som gärna vill sätta mig ner och plocka i honom och få den där arbetande hästen som går perfektg.. fy skäms någongång måste gammgubben också få leka lite! Idag for jag en runda runt stora nyby, vart mycket galopp idag men det kändes som det behövdes få ordning på rakställningen osv, imorgon är det dags för lilja ridningen igen, känns toppen! Måste byta bett att rida hemma på också.. har använt ett starkare bett nu några dagar för att få lite mer kontroll över honom men han verkar inte trivas 100 % på det så ska byta tillbaka till det vanliga med fasta ringar igen. 
 
 



Min stjärna!


Har börjat tänka i andra banor..

Lever fortfarande på resultaten från helgen i Vindeln, finast! :) Jag har börjat tänka i andra banor på slutet när det gäller att sälja osv, det är svårt att komma fram till något över huvudtaget. Blir att tänka mer, är bra på att tänka så det blir nog inga problem. Igår fick Robin en förtjänande vilodag men idag ska han sättas på plats, funderar på att fara vidare mot Pengfors och konditions träna lite men annars blir det den vanliga vändan runt stora nyby som nu Robin kan utantill, galopp där, halt där, trav där osv. Solen lyser ska skynda mig ut nu, tidiga dagar från skolan är perfekt!
 
 


Tävling vindeln 5 sep 2010

Idag har jag och pappa tagit oss en tripp till Vindeln, här kommer resultaten! 
 
LB: Han var lite jobbig på framhoppningen, nästan lite stressad.. men när jag sen kom in på banan fick jag ett bättre flyt i galoppen och han lugnade ner sig, gick nolla i grunden och även i omhoppningen och slutade med att vi tog hem segern i klassen! :) En bra början på dagen.. och inte blev den sämre inte!

MSV B: Han var bättre på framhoppningen men var i räcket rätt mycket, när jag skulle in på banan var jag riktigt nervös, kollade mig runt och såg alla hinder.. just då var det mycket som snurrade på i huvudet men när vi väl var igång fanns det ingen tvekan om att Robin hade tänkt hoppa, kom in i tre kombinationen där han fick hoppa riktigt kort hela vägen ut men förvånande nog klarade han den utan att riva, kom sedan vidare till en bred och ganska stor oxer, han tog i som bara den men satt ner bakbenen lite förtidigt så det for en bom, men resten av banan gick kanon! högt över och inget tvekande. Slutade med 4 fel för oss! Jag ler när jag skriver det här.. det jag ler åt mest är att jag aldrig trodde det här om min Robin, min bästa Robin!!! 
 
 


duktig gubbe!

Uppdatering? BRA? nej! En hel vecka har gått utan uppdateringar nu, drar en snabb update mer får ni inte just nu, måste ta och hoppa ner i sängen är helt slut!

Har iallafall ridit Robin på Liljaridningen idag, han kändes bra, lite stark men det är oftast när det gäller bommar och småhinder på hacket, blev pressad av Linda att rida utan stigbyglar också, träningsvärken kommer nog smygande lagomt till imorgon!

I onsdags (igår) var jag och pappa uppe och hoppade bana med Robin för att känna lite på honom innan söndagens tävling i vindeln. Han kändes bra och tog tag i alla hinder hur han än kom, ingen tvekan över huvudtaget och var taggad som alltid.. duktig gubbe! Ser framemot helgen och ska tänka på vad Mari sa till mig i Stöcke, ''att få honom att lätta fram''  Som ni kanske redan vet är det dags för ännu ett försök på MSV, gruvar mig lite men om jag håller min nervositet i styr hoppas jag att det går bra! Synd bara att jag inte har Mari som hjälp denna gång.. Ne nu måste jag göra ett ryck och duscha, sängen saknar mig och jag saknar sängen. Godnatt!  (går inte att lägga upp någon bild..)
 
 
 
 


RSS 2.0