Resultat från Vännäs

Har helt glömt bort.. att berätta hur det gick på Vännästävlingen så jag drar en genomgång nu med detsamma lite snabbt sådär!
 
Första dagen, lördag:
Lb (1m)
: Han var lite loj i benen i grunden men skötte sig bra, kom till omhoppning och han var super fin tog för sig och vart inte så lång som han brukar bli i omhoppningar men vi fick ett ner på en oxer som stod genom sväng, men kom ändå på en 4 plats med lite tur! Det var bara ettan som var 0-0.
 
Efter Lb hade jag anmält mig till La:n men sofie och pappa peppade upp mig så jag strök mig och tog och anmälde mig till msv istället. 

Msv B (1.20): Han var super fin på framhoppningen och lika så på banan, 3 kombinationen satt perfekt men sen kom en relaterad linje 5 till 6 som jag och Robin helt missförstod varandra på så jag flög av men jag är sååå nöjd med det som var innan, han var inte i ett hinder och känslan var obeskrivlig tror aldrig han har varit så fin förut! :)
 
Dag 2 söndag:
Lb (1m): Robin kändes konstig och obalanserad och vi slutade på 8 fel i grunden, kan ha mycket att göra med att jag ramlade av dagen före och Robin och jag kände oss inte lika trygga. Efter en dålig runda i Lb kändes det ovärt att gå in på La och hoppa runt så jag anmälde mig till dagens sista klass som också var en lb.

Lb (1m): Denna gång kändes det bättre och han var koncentrerad och vi slutade på 4 i grunden. Lite surt dock eftersom det var samma hinder som jag hade rivit första dagen i Lbn men jag var nöjd med tanke på hur han gick klassen innan och det jag ville få ut av det var att få banan att flyta på utan massa dragande i tyglarna och nötande med benen. 

 
 


 
 


Anmält oss till Surf..

Idag Måndag: For ut stora nyby som vanligt allt funkade riktigt bra han vart lite spänd vissa gånger när jag skulle fatta galopp men det löste sig bra ändå och allt flöt bra, han var framme i handen och hade en härlig energi som kom bakifrån. :)

Pappa har anmält oss till Surfs tävling nu!  Blir Lb,La, Lb, Msv :) Nu är jag verkligen taggad på säsongen kan dock inte inse att det här är den sista sommaren med min finaste Robin, får en klump i magen när jag tänker på det.. Min vackraste!
 
 


 

 


Jag älskar dig


Världens finaste

Idag har Robin fått fara runt nyby idag.. Han är fortfarande pigg och glad och han gick riktigt bra idag! Nu längtar jag efter tävlingarna som kommer om inte så länge! Har fått en massa bilder från Vännästävlingen ikväll, hade tänkt visa er några stycken. Hade inte så mycket att säga, muggen är bättre och det verkar gå framåt! Känner bara lycka just nu! :)  
 
 


MSV B 
 
 
Världens finaste! 
 
 
MsvB 3 kombination
 
 
 


Igår hände något som jag aldrig trodde skulle hända..

Back in sweeden. I veckan har Madde ridit Robin i skritt för att inte muggen ska spricka upp, det har tydligen gått bra själv har jag varit Krakow.. rekomenderar inte vårat Hostel mer behöver jag inte säga! Igår var jag iallafall och red Robin i alla gångarter, gick bara bra han var pigg och glad! Igår hände också något som jag aldrig trodde skulle hända när jag skulle ta in honom för kvällen, först hoppade han över diket som är vid hans hage där han alltid brukar gå försiktigt över, efter det spände han upp sig som en riktig arab och gav en hög spark med bakbenen, tror jag var lika chockad som Sofie men roligt att han har liv i kroppen fortfarande! 
 
 


 Finaste
 


Här kommer lite bilder från dagens LB


 
 
 
 
 
 
 
 


Robin är pigg och galen just nu..

Kvällens fixade och trixade! ikväll har jag spendera tiden på Vännäs RF med massa Vännäs ryttare både små och stora. Började med en god middag från pizzerian sen blev det pyssel med skyltar för att hjälpa Vännäsryttarna att tagga upp för årets första lagtävling div 1. Eftersom jag var inlånad som elit till Umeå får jag hoppa laget för mitt hemlag också, ska bli roligt! Robin är pigg och galen just nu, imorgon ska han verkligen få galoppera av sig all sin energi kunde knappt hålla honom på väg hem idag, tokponny jag är så glad att du är frisk!! :) 
 


Elit 2010  
 
 


Nu är robin på G igen..

Från en dag till en annan! Nu är Robin på G igen efter att ha haft en svacka med muggen igen i 2 dagar, idag var han riktigt pigg och framåt och allt kändes super, nu hoppas jag verkligen på tävling i helgen! :) Vill tacka Frida Rännar för muggsalvan hon tipsade, det verkar som den funkar riktigt bra så tack till henne! Nu ska jag fortsätta städa mitt förbannade rum.. 
 
 


 
 


Bilder från gårdagen

Mannen myten och legenden!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 


Glädjen rusar i mig

Efter 2 skrittdagar och en halv tub Helosan på muggen är han äntligen som vanligt igen. I onsdags fick jag hoppa över klubbtävlingen i Vännäs pågrund av att Robins mugg hade gjort benet dåligt igen men efter 2 dagars skritt, promenad och en massa mjuka medel, bomull mm så är han igång igen, for till Hippo idag för att besikta och det visade sig att han fick tävla trotts allt! resultaten kommer här! :)

Lb: Gick nolla i grunden han var pigg och glad susade iväg i omhoppningen som slutade på 8 fel men det förstår jag som jag red! Var 4 sek snabbare än tjejen som vann klassen, nästan overkligt, alltid roligt att chansa!
 
La: Gick in med låga förväntningar eftersom det var första lan ute men allting blev riktigt bra han var super fin och var högt över alla hinder men fick ett skitstopp på en oxer i grunden pågrund av att jag försökte rida iväg han alldeles för långt ifrån hindret men annars var han klockren! var längesen han var så fin! :) Glädjen rusar i mig! Imorgon hoppas jag fortfarande att han är på topp för då är det sista omgången i elit! 
 
 
 
 
 


Robin har fått tillbaka hans fiende..

Jag ger upp och börjar med fotboll.. Var klubbtävling ikväll MEN Robin har fått tillbaka hans fiende.. alltså muggen och jag är inte glad för fem öre.. Har iallafall tvättat och smörjt in muggen noga ikväll och hoppas på framsteg så snart som möjligt.. hoppas turen är på min sida annars blir det inget Umeå för mig och Robin i helgen.. andra året i rad det här dyker upp vid den här tiden.. förbannad var ordet!
 
 
 
 
 


RSS 2.0