Resultatet för andra dagen i stöcke..

Här kommer resultaten från stöckes andra tävlingsdag! (sen uppdatering jag vet.)

Lb+5 - Grunden kändes bra, kände mig lite backande men Robin var kvick i benen och kunde hoppa upp sig ändå, blev en nolla i grunden men fyra fel i omhoppningen när jag ville att Robin skulle gå av stort på ett räcke men han tog ett till så han tog tag i bommen och rev men är nöjd ändå!

La - Han var super fin hela banan, lite backande fortfarande men han tog tag i hinderna och gjorde sin grej, tyvärr hade vi ett ner i grunden.. vet inte riktigt vad som hände, han kom rätt och allt men slog ner bommen med fram.. kändes riktigt surt eftersom han var så fin annars men är nöjd ändå!

Vill också tacka Mari för att hon hjälpte mig på framhoppningen! Tack till dig!!
Nu ser jag framemot vindelns tävling den 5 sep :) 
 
 


 
 


Första dagen avklarad i stöcke

Första dagen avklarad! Blev inga placeringar denna dag men nöjd är jag ändå, vilken stjärna jag har! gammpojken min jag är så glad!

Resultat.

Lb+5: Nollade grunden och kämpade vidare i omhoppningen.. tyvärr ett ner på sista hindret men kändes bra! 3 placerade.. kom just utanför placering som 4:a. 

La: Nollade grunden, allt kändes perfekt, längesen det flöt på såhär bra, kom till omhoppning där vi också nollade, lika klockren där, inga slöa ben denna dag inte! Dock slutade med att jag hade fått ett tidfel i grunden och blev då inte placerad.. 4:a denna gång också! Om inte tisfelet hade kommit imellan så hade vi vunnit klassen.. riktigt surt med tanke på att det inte har gått såhär bra i en la på jätte länge men är nöjd med resultatet! Han kan fortfarande minsann min bästa Robin! 
 
 


 
 


Jag är taggad till tusen!

Allt är klart för morgondagen. Nu är vi redo, hästen glänser i sin box och allt är packat och klart, imorgon klockan 9 bär det av mot stöcke för ännu en tävling tillsammans! Lb+5, la ska hoppas och jag är taggad till tusen!
Har även anmält oss till vindelns hopptävling den 5 sep, klasserna som ska hoppas där är Lb, msv B, blir spännande och lite pirrigt men jag längtar!! Innan jag säger något mer tänkte ba säga att jag saknar min hästkompis sofie som alltid bruka gå banan med mig och göra allt det där som man gör innan man sitter på hästryggen.. ja du är saknad! Ännu en gång tycker jag inte om förändringar. 
 
 
 


I helgen ska jag försöka lägga alla tankar bakom mig..

Tror att lilla Robin hade träningsvärk sen gårdagens hoppande. Blev filmning på åkern idag.. kanske försäljningsvideo om jag inte ska göra det vid ett annat tillfälle på norrmalm men just nu är det planerat att lägga ihop en film av dom klipp jag fick idag. Känns tungt att tiden snart är kommen.. var en jobbig natt för mig i natt, tänkte för mycket på lilla pojken! I helgen ska jag försöka lägga alla tankar bakom mig och bara ha roligt på tävlingen, jag är taggad och ser fram emot DMet!! 
 
 

  

Veckans planering

Mån - Skritt och trav galopp på ängen, märktes att han inte hade gått på några dagar rätt stark i handen och tog ett tag att få igång honom, bara ett kort pass.. mest för att känna efter hur han blev påverkad efter Marias besök.
tis -
Vanlig ridning, lite stark fortfarande men bättre, fixar bytena perfekt nu i båda galopperna!

ons(idag) -
Hade tänkt mig banhoppning men eftersom storhästarna ska ha fyra dagars i helgen så blev det bara att hoppa på enkelhinder, funkade det med! Hoppade riktigt bra, slog i bommarna några gånger men kom på mig själv + att jag fick tips av Carro som var där! dom två sista sprången kändes kanon!

tor -
Tänkte rida normalt i alla gångarter stora nyby, försöka få honom att göra lite öppna och sluta osv.

fre -
En lugnare sväng runt stora nyby, mest för att känna igenom honom innan helgen tävlingar.

lör -
Tävling Stöcke. LB+5(1.05), LA(1.10)

sön -
Tävling stöcke. LB+5(1.05), LA(1.10)
 


 
 


Han är det bästa och kommer alltid att vara det!

Att man kan ha så mycket känslor för en häst.. Dom senaste dagarna har jag bara gått runt och tänkt på hur konstigt det skulle vara utan min finaste Robin. Jag överdriver inte när jag säger att han är världens snällaste ponny! Idag när jag stod i stallet snackade jag med A och när hon sa till mig att Robin verkligen är världens snällaste insåg ännu mer att jag aldrig komma finna en snällare häst än honom.. han är det bästa och kommer alltid vara det!


 
 Har inte varit aktiv med uppdateringen men Maria Öhman har nu äntligen kommit och kollat på Robin, ångrar inte en minut att jag tog hit henne.. nu har han blivit behandlad med laser och massor av massage.. har även fått uppgifter om att massera honom varannan dag, något jag inte alls har något emot! det kanske inte är den roligaste men huvudsaken att Robin får det han behöver! Eftersom Maria var här i veckan och kollade honom och behandlade honom har han haft några vilodagar, igår var första dagen jag red honom efter laserbehandlingen dock blev det bara i skritt men idag blev det trav också, allt känns som det ska och ser fram emot helgens tävlingar. 
 
Planerna är att hoppa Robin på torsdag om det inte händer något på dom här dagarna. Jag längtar!! Har även kollat vidare på annonser på hästar på hastnet och bukefalos.. har hittat några fina stjärnor nu gäller det bara att ha pengarna. Har inte tänk så mycket på hur mycket vi kommer få för Robin.. tänker mer att han ska få en bra hem som han kan trivas i och helst stanna livet ut i.. bästa bästa Robin.. 
 
 


Världens bästa!
 
 


Två bilder från helgens tävlingar


 
 


Äntligen säger jag bara!

Det är ingen höjdare.. Har fortfarande problem med febern men just är det mest halsen som ställer till det, halsmandlarna är svullna och så fort jag anstränger det minsta kan jag knappt svälja.. Robin fick vila igår och jag är rädd att han måste vila idag också.. det är emot min vilja men kan inte riskera att bli sjukare igen nu, måste bli frisk så jag kan ladda upp för stöckes tävling.

Imorgon kommer Maria för att kolla Robin, äntligen säger jag bara! Så länge jag som har velat kolla upp honom.. nu blir det äntligen av! Nervös är jag också.. men känns skönt att få veta om han har ont någonstans och om jag kan göra något åt det! 
 
Dom senaste dagarna har jag suttit inne på hastnet och bukefalos för att se mig omkring efter en ny stjärna men samtidigt vill jag inte.. vill ha min Robin! Kommer inte bli samma sak är jag rädd men samtidigt kan jag inte fortsätta tävla Robin efter det här året. Ursch vad jag inte tycker om pressen när det gäller ponny tiden.. är iallafall glad att jag har fått dela 5 fina år med min finaste men trodde inte att tiden skulle gå såhär fort! 
 
 


 
 
 


4 fel... är inte kul

Då var det slut på helgens tävlingar. 39 graders feber är inte något att sikta på om man ska orka med en 2 dagars helg. Var som sagt till Lb, La+5 på lördagen och Lb+5, La på söndagen, här kommer resultaten.

Lördag:
Lb:
Fyra fel i grunden, ett onödigt pet. Robin hoppade upp sig men sträckte inte på sig riktigt så han tog med sig bakbommen på en oxer. Den här klassen var också finalen i stilhoppningen, kom 4:a på 51p, tack vare rivningen gick vi minus 2 poäng så om inte hade petat bommen hade vi hamnat på 53p men så ska man inte tänka.
La+5: Strök mig pågrund av febern, skulle aldrig ha orkat mig runt en hel bana till. 

Söndag
Lb+5:
fyra fel i grunden, blev kaos på en linje och la honom helt helt fel, blev kvar för mycket i handen och kom alldeles för nära.
La: fyra fel i grunden... IGEN. Var superfin annars, allt flöt på super och han kändes riktigt fin, tog stora språng och tog tag i det han skulle hoppa dock rev han ut i 3 kombinationen för att det gick lite fort men måste ändå säga att det var bästa rundan på hela helgen!
 
Sammanfattningen av helgen kan man väl säga att jag inte är så nöjd.. Har inte hittat det rätta tempot jag skulle ha ridit i men känns skönt att jag hittade det i Lan dock surt när bommen föll där med. men som sagt det kan inte gå bäst alla gånger, nu är det stenhård träning tills stöckes hemmatävling kör igång! 
 
 


I helgen är jag laddad för surfs..

Packat och klart! Nu är jag laddad trots dom där 38 graderna i kroppen, med alvedon ska det nog inte vara några problem! Känns som det var en evighet sen jag tävlade sist men i helgen är jag laddad för SURFS andra tävling i år. Igår var jag hoppade bana med Robin för att känna hur han kändes och allt gick bra, han slog bommar till en början men skärpte sig när han hade kommit igång! Avslutade med ett räcke på 120 och en oxer på samma höjd, han klarade det galant, finns inte ord för honom, han är bara bäst! Planerna på annons har börjat snurra i huvudet.. känns tungt, väldigt tungt! Men i helgen ska vi ha roligt och glömma att det här är sista året! 
 

Klasserna som ska hoppas i helgen är följande..

Lördag:
LB (1m) finalen i stilhoppningen
LA+5  
Söndag:
LB +5
LA 
 
 
 


 
 


RSS 2.0