Genom tiderna med min bästa..


Första året tillsammans.. 2006
 
 
En av våra första tävlingarna, Kågedalen 2006
 
 
En varm sommar dag.. 2007
 
 
Surf 2008..
 

Thomas Hammar träning 2008
 
 
 Julshowen 2008.. polis och tjuv
 
  
Hemma tävling 2008..
 
 
KM dressyr.. 2008
 
 
Första badet i havet 2008..
 
 

På ridbanan 2009..
 
  
 Och sist men inte minns.. den oförglömliga helgen i Lycksele.. Första pris i AC/BD cupen 2009.. 

  
 
 
Så mycket minnen.. så mycket lycka.. så mycket underbart.. Min bästa finaste Robin! Kan knappt förstå att det har gått 5 år sen jag satt mig upp för första gången.. bästa dagen i mitt liv var när min pappa och mamma avslöjade att han skulle bli min. 2006 den 6 April skrev vi kontraktet.. det var där allt började.. Nu är vi här och tiden har snart över kan inte fatta det.. jag har sagt det förut och jag säger det igen, han är den finaste och bästa. 
 
 
 
 
 


Två duktiga hästar idag!

23-24 Juli (lördag) Igår och idag har jag fått äran att rida den lilla söta Granard, Robin fick vila i fredags men medans han vilade och levde sitt liv i hagen fick Granard känna på press som hon inte gjort förut med mig på ryggen, dom första 10 minuterna gick åt att försöka få av mig från ryggen, hon hoppade runt som en rodeohäst medans jag försökte få kontrollen över den envisa ponnyn(jag säger bara det, tack och lov att hon är liten), så fort jag tryckte ihop henne och kände att jag fick kontrollen började hon bocka och bocka och bocka... tappade räkningen efter 6 gånger men tillslut lossnade det, efter 20 minuters ridpass red jag chockerade runt på en snäll och lydig ponny som gick i form i alla gångarter utan större problem. 

Lördag vart en jobbig dag för dom båda.  Robin fick äntligen fara upp på norrmalm och göra det han älskar.. jo hoppa! Han var riktigt nöjd, även hur fel han kom så bjöd han på sina tokiga språng över, glädjen sprutade ur den ponnyn idag. Slutade med en bana på 1m-1.10 med en trekombination i, gick riktigt bra. Duktiga ponny! :)

Granard fick gå ett till pass på åkern, idag när jag tog tyglarna började hon först säga emot men när hon märkte att jag bara satt kvar på samma sett så gav hon upp direkt, blev inget bockande eller kastande hit och dit idag däremot när hon tyckte det var nog slog hon lite med frambenen men jissies vilken fin liten ponny hon är! Räckte med 20 minuters ridpass med henne idag. På slutet av passet provade jag till och med skenkelvikningar och dom funkade bara bra när hon fattade hur hon skulle göra! Skötte sig super idag om man tar en kort sammanfattning!! :) 
 
  


 
 


Min bästa finaste Robin..

Jag kan inte fatta det.. för varje dag som går blir det en dag närmare slutet tillsammans.. min bästa finaste Robin jag vill verkligen inte. Allt flyter iallafall på bra just nu, har inte hoppat på säkert två veckor nu men hade tänkt ta tag i det någon gång under veckan, istället har det varit mycket markarbete på åkern där allt har gått riktigt riktigt bra.. han är så fin min lilla.. 
 
 


 
 
 
 


min bästa


En riktigt uppdatering..

Nu är det dags för en riktigt uppdatering för en gångskull, det var ett tag sen sist så här kommer den! 

 
Igår söndag
blev det konditionsträning för gammgubben, efter några varm runt åkern fick hans ridpass vara slut för dagen, han skötte sig perfekt och bytena var absolut inga problem.
 
 Idag måndag har jag arbetat lite på volt på åkern, allt flöt på bra och han var med mig hela tiden, galoppombytena har blivit mycket bättre och det märks att han har blivit starkare i hans svårare varv, känns skönt att man äntligen får lite tillbaka för allt jobb man har lagt ner. :)

Ska försöka bli bättre på att uppdatera men har ett sommarlov och en härlig sol som väntar på mig varje morgon så jag hinner helt enkelt inte med bloggandet lika ofta nu. Madde har varit en ängel idag och fotat ridpasset på åkern idag så här kommer lite bilder!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


nya bilder


 
 
 
 
 
 
 
  
 
 


finaste



Det är en riktigt dålig uppdatering av mig just nu men den ska
förbättras när jag har tid över! Lägger iallafall ut en bild på min finaste så länge! 
 
 


Bilder från Stöcke


 

 
 
 
 
 
 
 
 


Resultat från stöcke

Tävlingsreslutat från Stöcke. Idag har jag varit och hoppat i stöcke, berättade tidigare i veckan att jag bara skulle hoppa en klass (LB) för att det bara fanns lägre klasser annars men så blev det inte!

Lb: Han kändes bra på framridningen, pigg och glad men direkt när jag kom in på banan dog han av och det var nog längesen vi hade så dålig rytm tillsammans. Kom nära och långt ifrån och jag fick verkligen hjälpa honom hela tiden, slutade med att vi rev sista hindret i grunden då han inte alls lyfte på sina ben.. så jag och Mari bestämde oss att jag skulle efteranmäla mig till Lcn som var klassen efter Lbn och det gjorde jag.

Lc: Det var konstigt att gå ner och hoppa lc igen, minns inte sist jag gjorde det men anledningen varför jag gjorde det var som sagt för att jag skulle få till rytmen och det fick vi, allt flöt på bra och vi var nolla i grunden, sen var det en lång väntan tills det var dags för omhoppning.. allt flöt på riktigt bra, han var koncentrerad på vart han hade benen och jag kunde reglera honom precis som jag ville, slutade med att vi tog hem segern i klassen! :)

Kändes skönt att få gå in och bara hoppa runt en bana som flöt på, hade inget mål med placeringar eller sånt ville bara hitta flytet och det lyckades vi med, är nöjd över dagen! Tror Robin också tyckte det var lite roligt han också! Nu ser jag framemot dom större tävlingarna som kommer närmare och närmare, Finaste Robin hur ska jag någonsin kunna sälja dig? du är ju det bästa jag vet!
 
 
 
 


 
 


Bilder från dagen


 

 
 
 
 


Idag är det dags för hoppning..

Uppdateringen går inte bra! Veckan har rullat på Robin har fått nya skor han har också fått gå ute nu flera nätter i rad för att vädret har varit så pass bra! Idag är det dags för hoppning på Norrmalm med Sofie och Marco, det ska bli roligt! I helgen är det tävling i Stöcke ska dock bara hoppa en klass, en Lb men jag ser framemot det! :) Finaste, bästa, Robin!
 
 


 
 


RSS 2.0